Saogalemu ma faigofie ona fa'aoga nofoa fa'ata'avalevale

nofoa fa'ata'avalevalee le gata o se auala o felauaiga, ae o le mea e sili ona taua, e mafai ona latou o atu i fafo ma tuʻufaʻatasia i le olaga faʻalapotopotoga e tausia le soifua maloloina faaletino ma le mafaufau.

O le fa'atauina o se nofoa fa'ata'avalevale e pei o le fa'atauina o seevae.E tatau ona e fa'atau se mea talafeagai ina ia fa'alelei ma saogalemu.

1. O le a le mea e tatau ona gauai i ai pe a faʻatau se nofoa faʻataʻavalevale
E tele ituaiga o nofoa fa'ata'avalevale, e aofia ai nofoa fa'ata'avalevale lima, nofoa fa'ata'avalevale eletise, nofoa fa'ata'avalevale atoa, nofoa fa'ata'avalevale semi taoto, nofoa fa'ata'avalevale tipi, ma isi.
O le eseesega tele i le va o nofoa faʻataʻavalevale o:
nofoa fa'ata'avalevale lima ma nofoa fa'ata'avalevale eletise.
O le a le faʻamatalaina le manatu faʻapitoa, e moni lava.
E toʻatele tagata faʻatau nofoa faʻataʻavalevale eletise i le taimi lava e taunuu ai, e faigofie ma faʻasaoina galuega.Ae o le mea moni o se mea sese.Mo tagata e na o le nofonofo i le nofoa faʻataʻavalevale, latou te le masani i le faʻatonutonuina o nofoa faʻataʻavalevale.E le saogalemu le fa'atauina o se nofoa fa'ata'avalevale eletise.
O le mea lea, e fautuaina e faʻatau muamua se nofoa faʻataʻavalevale lima, faʻamasani i ai, ona sui lea i se nofoa faʻataʻavalevale eletise pe a uma ona e masani i le pulea o le nofoa faʻataʻavalevale ma le lagona o le nofo i luga.

nofoa fa'ata'avalevale(1)

nofoa fa'ata'avalevale lima

nofoa fa'ata'avalevale eletise

Se'i o tatou talanoa nei e uiga i le fa'atauina o nofoa fa'ata'avalevale mai vaega o pa'u, lauga, aluga, tua, fa'amau, ma isi.

01. Pa'u nofoa fa'ata'avalevale
Ua vaevaeina pa'u nofoa fa'ata'avalevale i pa'u malo ma pa'u Pneumatic .
E sili atu le pa'u malosi nai lo le leai o se tau, lea e faigofie ma leai se popole.Ae ui i lea, ona o le leai o se aluga, o le a faʻafefe i fafo, ma e sili atu ona talafeagai mo le faʻaoga i totonu.

O pa'u pneumatic e tutusa ma pa'u uila.E iai a latou a'afiaga lelei e te'i ma e mafai ona fa'aoga i totonu ma fafo.Pau lava le fa'aletonu o le mana'omia o le fa'atupuina i taimi uma.O le a le faigofie mo tagata matutua ona nonofo na o ia.(Ou te fia talosaga atu ia te oe e tusa lava po o le a lou pisi, e tatau lava ona e alu i le fale ma matamata.)

nofoa fa'ata'avalevale(2)

02. nofoa fa'ata'avalevale eletise VS nofoa fa'ata'avalevale tusi lesona
O le nofoa faʻataʻavalevale eletise e faʻasaoina galuega ma faigofie.Ae maise pe a alu aʻe i luga, afai e te faʻalagolago i lou lima naʻo oe, e te vaivai.E faigofie tele le fa'aogaina o le nofoa fa'ata'avalevale eletise.
Ae ui i lea, ona o le faʻaopoopoina o afi eletise, maʻa ma isi mea faʻaoga, ua faʻateleina foi le mamafa o nofoa faʻataʻavalevale eletise.Afai e te nofo i se tamai fale maualuga e aunoa ma se lifi, o le a faigata le alu i luga ma lalo o faasitepu.Ma o le tau e fai si taugata.I le faaopoopo atu i mafuaʻaga o loʻo taʻua i luga, o le nofoa faʻataʻavalevale eletise e fautuaina e avea ma nofoa faʻataʻavalevale lona lua.

03. Tu'u tua o nofoa fa'ata'avalevale eletise
O le pito i tua o le nofoa faʻataʻavalevale eletise e vaevaeina i ni maualuga eseese se tolu, maualuga, ogatotonu ma lalo.O maualuga taʻitasi e fetaui mo tagata eseese.
O le pito i tua maualuga e talafeagai mo tagata e le lelei le mautu o le tino pito i luga.O le pito i tua maualuga o le nofoa faʻataʻavalevale e mafai ona faʻaoga e lagolago ai le tino ma faʻateleina le mautu.
O le nofoa faʻataʻavalevale pito i lalo e itiiti le faʻatapulaʻaina o le vae pito i luga o le tagata faʻaoga, ma o le tauau ma le lima e sili atu le avanoa e gaoioi ai, lea e fetaui mo tagata e maualalo le manua o le tui.
O le nofoa faʻataʻavalevale masani i le va o le lua, lea e sili atu ona fetaui mo tagata e le suia vae ma vae.
04. Tele o nofoa fa'ata'avalevale

nofoa fa'ata'avalevale(3)

O le mea muamua e mafaufau i ai pe a fa'atau se nofoa fa'ata'avalevale pe mafai ona e ulufale i lou fale.O se mafuaaga taua lea e toatele tagata e le amanaiaina.
O nofoa faʻataʻavalevale eletise na atiaʻe i tausaga talu ai nei e sili atu ona faʻaoga-tagata ma e mafai ona gaugau.
Aemaise lava, mo nisi nofoa faʻataʻavalevale eletise, o le afi tuai e masani ona faʻataʻatia.Tusa lava pe mafai ona toe gaugau, e fai lava si tele le leo.Mo nofoa faʻataʻavalevale eletise fou, o le afi ua mamanuina i luga o le saʻo, ma le tele o le gaugau e laʻititi.Va'ai le ata o lo'o i lalo mo fa'amatalaga.

I le faaopoopo atu i le lautele lautele o le nofoa faataavalevale, e nofo lelei, o fua nei:
01. O le lautele ma le loloto o le nofoa
02. Le mamao i le va o le nofoa i le pedal Pe a fuaina le lautele ma le loloto o le nofoa, e tatau ona i ai se faʻailoga patino, e mafai ona e mauaina se nofoa faʻatasi ma le tua i le fale, tuʻu i luga o le nofoa faʻataʻavalevale.
03. Isi mea fa'aoga O isi mea fa'aoga mo le nofoa fa'ata'avalevale e aofia ai: afi, ma'a, uu lima, taofi, uili lautele, aluga, ma isi. Fa'atatau i le lelei o le nofoa fa'ata'avalevale, aemaise lava i le mamanu ma mea e mafai ona va'aia.
O nisi nei mea e uiga i afi ma maa.
O nofoa fa'ata'avalevale e masani ona vaevaeina i: pulumu afi ma brushless afi.
Brush motor e faatatau i, o le afi o loʻo i ai se pulumu i totonu o le afi, o le eletise eletise i le malosi faʻainisinia, o le pulumu afi o le faʻavae o afi uma, e vave ona amata, taofi taimi, tulafono faatonutonu saosaoa i le tele, faigofie. fa'atonu ta'amilosaga ma isi uiga.
Ae o le afi pulumu e tele feteʻenaʻiga, tele gau, tele vevela faʻatupu, puupuu le ola ma maualalo le mana gaosiga.
O le afi e leai ni pulumu e maualalo le pisapisao, lamolemole le gaioiga, umi le tautua ma le tau maualalo o le tausiga, o lea e fautuaina ai e faʻatau se uili.

nofoa fa'ata'avalevale(4)

Taimi meli: Tes-15-2022